Open Kid Bajnokság 1. ford. - Rip Curl Kupa

Dátum 2023. július 22.
 

Július 22-én került megrendezésre az Open Kid bajnokság 1. fordulója Balatonkenesén, a Körte SE telephelyén. A versenyre rekord létszámú utánpótlás versenyző érkezett, 50 fő 7 egyesületből mérte össze tudását 5 futam során.

Az időjárási körülmények kedveztek a szörfösöknek, eleinte 15-17 csomós szél fújt, majd az utolsó futamokra egyre gyengült. Először az U13-as versenyzők szálltak vízre és teljesítettek 3 'szlalom' futamot, majd az U9-es és U11-es korosztály következett.

Az U13-asok kis pihenő után ismét versenybe szálltak, ezúttal pályaversenyt, 'krajcos' pályát teljesíttek, majd ismét a fiatalabbak jöttek szlalomozni. 

A legnépesebb osztály ezúttal az U13 fiú volt, ahol 15 induló közül Kátai Flórián állhatott fel a dobogó legfelső fokára, míg a lányoknál Körtvélyesi Leila végzett az első helyen.

Az U11-es korosztályok idén rendkívül erős mezőnynek bizonyultak, a lányoknál Polacskó-Szénási Kora, a fiúknál Körtvélyesi Antal végzett az első helyen.

Az U9-es lány mezőny szépen bővült tavaly óta, 4 lány állt rajthoz, akik közül Utassy Bora Lujza bizonyult a legjobbnak, míg a fiúknál egy induló volt, Zakariás Zsombor.

Gratulálunk minden résztvevőnek, köszönjük az egyesületek és edzők munkáját, valamint a szülők támogatását a gyerekek felé.

Találkozunk a következő Open Kid fordulón, a WSC Kupán augusztus 12-én Siófokon.

Eredmények

Adatlap

Időpont:
2023. júl. 22. - júl. 22.
Cím
Balatonkenese
Instrukciók
Letöltés

Kategóriák