Magyar Bajnokság 1. ford. - LYC KUPA

Dátum 2023. május 27.

A Pünkösdi hétvégén kezdetét vette a 2023-as Szörf Magyar Bajnokság, ahol 60 szörfös már alig várta az első start jelzést.

Az előrejelzés egy visszafogottabb hétvégét ígért, de szombaton reggel még úgy tűnt, hogy nagyon jó szelünk lesz, de kicsit csalóka volt és a szél egyre csökkent. A Raceboard és Techno osztályoknak sikerült három futamot rendezni, majd a szél kicsit összekapta magát délutánra és a foilosoknak is tudtunk négy szlalom futamot rendezni, amire eddig nem volt példa hazánkban. Fantasztikusan izgalmas rövid futamokban tehették próbára tudásukat a fiatalok és az olimpiai aspiránsok is.

Szombaton egész nap várakoztunk, majd este felé felfrissült a szél és az északias 5-6 csomóban tudtunk még két Raceboard és Techno futamot rendezni. Pünkösd hétfőn már csak vártunk, vártunk, jött egy kisebb vihar dél felől, de lassan enyhült és mire vízre mentünk szépen el is állt teljesen, így ezen a napon már nem tudtunk futamokat rendezni.

Íme az eredmények: https://hwa.hu/dokumentumtar/640/EREDM%C3%89NYEK%20LYC%20KUPA

képek: https://drive.google.com/drive/folders/1Dm3AovuZkXV5ecXDZXVx8PMRdvqH8D_Y?fbclid=IwAR2h3m0acWnqvghELDV70rWDVynmtMjUcK-knLYyhTOD_3G19zi8JSXsMAc