Open Kid Bajnokság 1. ford. – Rip Curl Kupa (tartaléknap: 07.31.)

Dátum 2022. július 30.

Az előrejelzéseknek megfelelően erős széllel, majd esővel indult a nap, egy rövid halasztás után azonban el tudtuk kezdeni a versenyt gyenge, majd közép szélben, ezután okozatosan erősödött vissza a szél a nap végére, így a versenyzők mindenféle szélviszonyok között megmutathatták tudásukat.

Az első 3 futamban minden korosztály (U13, U11, U9) félszeles pályát teljesített, majd ezt követően az U13-asok krajcos pályán is összemérték tudásukat.
 
Ezt követte további 2 futam az U11 és U9 versenyzőknek, ahol már a szél erőssége elérte a 15 csomót.
 
Az Open Kid Bajnokság színvonala évről évre egyre magasabb, jó volt látni, hogy több 9 év alatti versenyző is képes volt teljesíteni a futamokat erős szélben.
 
A legfiatalabbaknál Körtvélyesi Antal (Körte SE) és Schieszl Elza (Körte SE) bizonyultak a legjobbnak, míg az U11-es korosztályban Kátai Flórián (MSZA) és Körtvélyesi Leila (Körte SE) állhattak fel a dobogó legfelső fokára.
 
Az U13-as mezőnyben Gádorfalvi Dalma (WSC) 5 futamgyőzelemmel volt a legjobb, míg a fiúknál Takáts Rajmund (Körte SE) 4 futamgyőzelemmel lett első.
 
A kézzel készített egyedi díjakat egy fagyi mellett vehették át a versenyzők és a nap végére még a Nap is kisütött!
 
Köszönjük minden egyesületnek, edzőknek, szülőknek a sok segítséget és buzdítást, találkozunk augusztus 13-án Siófokon, a II. fordulón.
 
Eredmények

Adatlap

Időpont:
2022. júl. 30. - júl. 30.
Cím
Balatonvilágos
Instrukciók
Letöltés

Kategóriák