Sebességi Magyar Bajnokság

Dátum 2021. május 29.

versenykiírás szerint

Rendkívül izgalmas és mozgalmas volt a hétvégi Sebességi Magyar Bajnokság Zamárdiban, ahol a változatos időjárási körülmények szinte percről percre újabb és újabb kihívások elé állították a versenyzőket. A közel harminc résztvevő két napon át küzdhetett a győzelemért. Volt, aki foil szárnnyal, a többség a már megszokott slalom felszerelésekkel csatázott. Bors Máté (THE) másfél napon keresztül vezetett 50 km/h feletti sebességével, a címvédő sebességi magyar bajnok, dr. Szabó Roland (Szörftábor.hu) előtt, de a szél vasárnap egy fokozattal feljebb kapcsolt és Máté már nem bírta tartani foiljával a tempót végül, egyéni sebességi foilos rekordja dacára a harmadik helyen zárt a profik között. Második helyen, mindössze 9 ezreddel lemaradva Tóth Etre (MSZA) végzett, hatalmas csatában az ismét magyar bajnok dr. Szabó Roland mögött.
A hölgyeknél Kutasy Kamilla (MSZA) végzett az első helyen, megelőzve Koppa Sárát (MSZA) és Morvai Annát (MSZA).
Le a kalappal a fiatalok előtt is, akik szorgalmasan végig küzdötték a hétvégét, a legtöbb vízen töltött órával egyértelműen Jancsó Kristóf büszkélkedhet.
Az amatőröknél Marosi Gábor nyert magabiztosan, a szintén nagyon rutinos Tussay Zsolt előtt, a harmadik helyen Pék Márton végzett.
 
Gratulálunk minden résztvevőnek!
Eredmények

Adatlap

Időpont:
2021. máj. 29. - máj. 30.
Cím
Zamárdi

Kategóriák