Gyerekbajnokság 1. forduló

Dátum 2021. július 17.

Gyerekbajnokság 2021 1. forduló 

Rip Curl Gyermek Magyar Bajnokság

Július 17-én kezdetét vette a 2021-es Gyermek Magyar Bajnoki versenysorozat. A kedvezőtlen időjárási előrejelzések ellenére szép számmal érkeztek a családok az eseményre. A nevezési határidő lejártáig 28 fő jelezte indulási szándékát, így komoly méretű mezőny gyűlt össze.

A rendezőség megvárta az eső elvonulását, majd félszeles futamokat rendezett a teljes mezőnynek. Öröm volt látni a nagy mezőnyben a hatalmas küzdelmet! Az U13-as lányoknál már az elején kidomborodott Bakonyi-Tóth Rozi és Gádorfalvi Dalma csatája, míg a fiúknál négyen is küzdöttek az elsőségért. Az U11 fiúknál Ákos Tamás, a lányoknál pedig Körtvélyesi Leila dominált. U9-ben Csiszér Bátor és Utassy Bora Lujza hamar az élre állt.

Három futam után szusszanhatott egyet a csapat, majd az U13-as mezőnynek krajcos futamok következtek, ezután pedig az U11 és U9 osztályoknak 2 félszeles futammal zárult a program.

Az U13-as lányoknál végül óriási csatában Gádorfalvi Dalma szerezte meg az első helyet, 1 ponttal megelőzve Bakonyi-Tóth Rozit, a fiúknál Pártos Andris diadalmaskodott. U11-ben és U9-ben nem változott a helyzet, a korábban említett versenyzők nyerték a versenyt.

Az időjárás végül kegyes volt a versenyzőkhöz, sikerült minden futamot ideális szélben megrendezni, a díjkiosztóra pedig már szikrázó napsütésben került sor. A gyerekek boldogan fogadták a gyönyörű kupákat és a meglepetés jégkrémet. Nem maradhatott el a közös csapatfotó sem.

Augusztus 14-én újra találkozunk a 2. fordulón!

Eredmények

Adatlap

Időpont:
2021. júl. 17. - júl. 17.
Cím
Balatonvilágos
Instrukciók
Letöltés

Kategóriák