Rip Curl Kupa Magyar Szörf Bajnokság 4. forduló

Dátum 2016. július 8.

A Kész Magyar Szörfbajnokság 4. fordulójának Alsóörs ad otthont, házigazdánk az AlpesiClub lesz.

Alsóörs idén már „hagyományos” helyszínként került be a versenynaptárba, a Rip Curl csapat vízitelepén 32 versenyző gyűlt össze pénteken.

A verseny minden szempontból jól sikerült, Raceboard, RSX és Tecno osztályoknak 5 futamot sikerült megrendezni, és a Formula osztálynak is 4 értékelhető futamot bonyolított le a rendezőség.

A verseny mellett a parton Rip Curl vásár várta az érdeklődőket, szombaton paprikás krumpli volt a menü.  Szombat délutánra a futamok után beerősödött szélben Laser Pico derbi zajlott a vízen, vasárnap pedig a szélcsendben rögtönzött strandröplabda bajnokság kezdődött, melynek győztese a Nikl András-Andok Viktor duó lett.

A versenyen a mindkét Rio-i olimpikon, Cholnoky Sára és Gádorfalvi Áron is tiszteletét tette. Az eredményhirdetésen a verseny rendezőség, és a szörfös társadalom sok sikert kívánt nekik az olimpiai szerepléshez.

A díjkiosztón első alkalommal átadásra került a Rip Curl vándorkupa, melyet a nőknél a hétvége legsokoldalúbb sportolója, Takácsy Lilla vehetett át, a fiúknál pedig a hétvége legsportszerűbb versenyzője, Pálinkás Tomi emelhette a serleget a magasba. A legfiatalabb dobogós versenyzők érékes Rip Curl termékekkel gazdagodtak.

Jövőre remélhetőleg újra találkozunk Alsóörsön

Eredmények

Adatlap

Időpont:
2016. júl. 8. - júl. 10.
Cím
Alsoörs
Weboldal
Megtekint

Kategóriák