Szép magyar eredmények a szezon első világversenyén!

Idén a szezon elején került megrendezésre a Techno 293 EB a Garda-tavon, Torbole-ban. A korai időpont dacára a magyar csapat minden idők legnépesebb küldöttségével vett részt, 13 versenyző indult az EB-n, a csapatot két edző, Koszti Gábor és Körtvélyesi Miklós, és a szövetségi kapitány, Utassy Loránd kísérte.

A korai időpont miatt az edzők szükségesnek látták, hogy egy héttel a verseny előtt a helyszínen edzzen a csapat, hogy mindenki megfelelő formába lendüljön. Az edzőtáborban a nagy szél mellett a télies hideggel is dacoltak versenyzőink, volt olyan reggel, mikor a környező hegyeken friss hóra ébredtünk. A versenyre mérséklődött az addig igencsak erős szél, a második és harmadik napon nem is tudtak minden osztálynak versenyt rendezni.

A magyar versenyzők sok izgalom, szerencse és kudarc után nem vallottak szégyent, rutinos versenyzőink a mezőny első felében végeztek, Bósza Bori, Gerlits Kristóf, Jancsó Kristóf és Takáts Rajmund többször is a legjobbak között versenyzett, az újoncok pedig szokták a nagy versenyek légkörét, hogy jövőre, a hazai rendezésű VB-n már tapasztalt versenyzőként álljanak rajthoz.

Részletes eredmények az alábbi linken megtekinthetők:

https://europeans2023.techno293.org/results

Körtvélyesi Miklós