2022. október 29. - november 5.

Az idei szezon záró és egyben célversenye volt az őszi szünetben megrendezésre került Techno Világbajnokság. A Techno u19/ plus kategóriákat kivéve minden korosztályban indítottunk versenyzőt. A november 1-jei rajt előtt 4 nap állt hangolódásként rendelkezésünkre.

Rutinosabb versenyzőink érett versenyzést bemutatva kiemelkedő eredményeket érték el, amiben tagadhatatlan, hogy nagy szerepe volt a hazaihoz nagyon hasonló körülményeknek. 

Jancsó Kristóf (u15) és Bósza Bori (u17) több top3-as futameredménnyel bravúros 5. helyezést értek el kategóriájukban. Míg Gerlits Kristóf kiegyensúlyozott szerepléssel a 6. helyen zárta a versenyt a roppant kemény u17-es fiúk között, addig Csicsmann Kata az előkelő 10. helyen végzett a lányok u17-es mezőnyében. Takáts Rajmund a verseny 3. napjától szárnyalt az u13-as mezőnyben és javuló tendenciával egészen a 10. helyig tudott feljönni összetettben. Körtvélyesi Leila 42. helyen végzett u13-ban, az 5.0 m2 mezőnyben pedig a 4. helyen zárt. Lehoczki Vince a 19. lett u15-ben, Varjú Szilveszter pedig a 41. helyen zárta élete első külföldi versenyét u17-ben.

Sári Viki egy sajnálatos baleset miatt kénytelen volt a verseny kezdő napján vissza lépni. Ezúton is gyors javulást kívánunk neki.

Eredmények:

https://worlds2022.techno293.org/results

A magyar csapatot Körtvélyesi Miklós és Koszti Gábor kísérte.