A Magyar Szörf Szövetség 2020. március 21-én 10-14 óra között szabályismereti tréningre hívja válogatott kerettagjait, versenyzőit és a versenyein közreműködő versenyrendezőket és versenybírókat. A tréning Böröcz Bence nemzetközi versenybíró vezetésével a balatonaligai Szörf Központban (8171 Balatonvilágos, Aligai út 1.) kerül lebonyolításra.

A tréning alapvetően interaktív, konzultációs környezetben kerül megvalósításra, a résztvevők a képzés előtt vagy alatt szabadon kérdezhetnek az előadótól. Ha már a tréninget megelőzően van kérdésetek, témajavaslatotok, kérjük, hogy a windsurf@hwa.hu e-mail címre küldjétek meg. A tréning előtt összegyűjtött kérdések és szituációk szervesen beépülnek a tárgyalt témákba, a képzés pedig jó alkalom lehet a 2020. évi Magyar Szörf Bajnokság versenykiírásának megismerésére is. A részvétel a válogatott versenyzők számára kötelező!

Részvételi szándékát mindenki jelezze a windsurf@hwa.hu e-mail címre!

A képzés INGYENES!

Résztvevők maximális száma 20 fő.

Az előadóról:

Hét éve a World Sailing nemzetközi versenybírója, 2018-ban a vezető versenybírók közé választották. A világ legfiatalabbjaként számos ifjúsági osztály világ- és Európa-bajnokságán tevékenykedett, majd beválasztották a 2014. évi nankingi Ifjúsági Olimpiai Játékok csapatába – itt találkozott először a szörf versenyzéssel. Az olimpiai környezetben szerzett tapasztalatok kiemelt mérföldköveként bekerült a riói Paralimpiai Játékok versenybíróságába, 2020-ban pedig a tokiói Nyári Olimpiai Játékok sportszerűségét fogja támogatni.