Szlalom Magyar Bajnokság

Eredmények
2017. Szlalom 1. forduló (9 kép)

Beszámoló

Hétvégén rendeztük a 2017-es év első Szlalom fordulóját. Mindkét nap szerencsénk volt a széllel igaz trükkös volt minden induló számára a vitorlaválasztás. Szombaton 14-25, vasárnap pedig stabilabb 16-20 csomó közötti szélben sikerült 12 érvényes futamot rendezni.
Kiegyensúlyozott és meggyőző teljesítménnyel Sánta Bence nyerte a versenyt ( 8 első hellyel !!! ) megelőzve Gádorfalvi Áront és Varga Gábort. Az IFI-k között nagy csata alakult ki, amelyet végül Geiger Ricsi nyert meg, megelőzve a kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó Pálinkás Tamást, illetve az utolsó 3 futamot árbóc törés miatt kihagyni kényszerülő Szlávi Rolandot. Az indulók között üdvözölhettük még Somogyvári Balázst is aki okozott egy két kellemetlen pillanatot az élmezőnyben, de a vasárnapi napot már a siófoki ügyeleten kezdte. : "Hello. 5 napos fekvős injekciòs kezelèsre fogtak, ùgy, hogy mèg nèzni se tudok menni a versenyt.
Köszi mindent ès folyt köv legközelebb!" Jobbulást kívánunk!
Köszönjük mindenkinek, mind a szervezőknek, mind a résztvevőknek, hogy ilyen látványos hétvégével gazdagítottatok minket! AlOhA és HANG LOOSE....
Tessék edzeni következő forduló Gárdonyban szept.15 - okt 15. között 
Időpont2017. 08. 12. - 13.
KategóriaSzlalom
HelyszínSzéplak
EredményekLetöltés (XLSX)