Rip Curl Kupa Magyar Szörf Bajnokság 4. forduló

Eredmények

Beszámoló

Alsóörs idén már „hagyományos” helyszínként került be a versenynaptárba, a Rip Curl csapat vízitelepén 32 versenyző gyűlt össze pénteken.

A verseny minden szempontból jól sikerült, Raceboard, RSX és Tecno osztályoknak 5 futamot sikerült megrendezni, és a Formula osztálynak is 4 értékelhető futamot bonyolított le a rendezőség.

A verseny mellett a parton Rip Curl vásár várta az érdeklődőket, szombaton paprikás krumpli volt a menü.  Szombat délutánra a futamok után beerősödött szélben Laser Pico derbi zajlott a vízen, vasárnap pedig a szélcsendben rögtönzött strandröplabda bajnokság kezdődött, melynek győztese a Nikl András-Andok Viktor duó lett.

A versenyen a mindkét Rio-i olimpikon, Cholnoky Sára és Gádorfalvi Áron is tiszteletét tette. Az eredményhirdetésen a verseny rendezőség, és a szörfös társadalom sok sikert kívánt nekik az olimpiai szerepléshez.

A díjkiosztón első alkalommal átadásra került a Rip Curl vándorkupa, melyet a nőknél a hétvége legsokoldalúbb sportolója, Takácsy Lilla vehetett át, a fiúknál pedig a hétvége legsportszerűbb versenyzője, Pálinkás Tomi emelhette a serleget a magasba. A legfiatalabb dobogós versenyzők érékes Rip Curl termékekkel gazdagodtak.

Jövőre remélhetőleg újra találkozunk Alsóörsön

Időpont2016. 07. 08. - 10.
KategóriákTechno 293, RS:X férfi, Raceboard, Freestyle
HelyszínAlsoörs
Weblapwww.alpesiclub.hu
EredményekLetöltés (XLSX)