A megszokott ünnepi időszakban és ünnepi hangulatban rendezett díjkiosztót a pandémiás helyzetre való tekintettel többször is el kellett halasztani, de ezen a hétvégén végre sor kerülhetett a Magyar Szörf Bajnokság 2020-as díjátadójára. Bár a járványhelyzet szerencsére enyhülőben van, a rendezvényhez mégis inkább külső helyszínre esett a választás.
A megszokott ünnepi időszakban és ünnepi hangulatban rendezett díjkiosztót a pandémiás helyzetre való tekintettel többször is el kellett halasztani, de ezen a hétvégén végre sor kerülhetett a Magyar Szörf Bajnokság 2020-as  díjátadójára. 

Bár a járványhelyzet szerencsére enyhülőben van, a rendezvényhez mégis inkább külső helyszínre esett a választás.

Vadregényes, retro környezetben, az aligai szabadtéri mozi adott teret a ha nemis ünnepi, de jó hangulatú ünnepségnek. 

A díjakat Szalay Balázs, a Szörf Szövetség elnöke, Dr. Mihalik Zsuzsa, a Szörf Szövetség alelnöke és Utassy Loránd szövetségi kapitány adták át.

2020-ban, sportolóink nagyszerű teljesítményeinek örülhettünk annak ellenére, hogy nagyon nehéz helyzetben volt a sportvilág. 

A világjárvány miatt az Olimpia halasztásra került, számos verseny elmaradt, a nemzetközi versenynaptár szinte hetente változott, nehéz helyzet elé állítva a szervezőket, versenyzőket, edzőket és szülőket egyaránt. 

Nagy öröm, hogy idén a szörf sportág Cholnoky Sára képviseletében újra jelen lesz a tokiói olimpián.

Köszönjük, hogy a nehézségek ellenére a fiatalok hűségesek maradtak a sportághoz, résztvettek a hazai és a viszonylag kevés számú nemzetközi versenyeken, köszönjük a szülők kitartását és támogatását is!

Gratulálunk a 2020-as év Női és Férfi Szörfösének járó díjhoz Cholnoky Sárának, aki 2020-ban 6. helyen végzett az iQFoil Európabajnokságon, valamint 14. lett a Garda-tavi iQFoil International Games versenyen, valamint Sánta Bencének, aki 3 magyar bajnoki címet szerzett Open Foil, RS:X és Raceboard osztályokban, így a legeredményesebb férfi versenyzőként zárta a 2020-as évet!

Szeretettel gratulálunk minden versenyzőnknek!

Eredmények:
Gyerekbajnokság 2020

Összes eredmény 2020