Felkerült a honlapra a módosított versenykiírás! Ajánljuk figyelmetekbe az alábbi tájékoztatót!

Kedves versenyzők!

A mai napon felkerült a honlapra a frissített versenykiírás, a változások sárgával vannak kiemelve!

Kérjük, hogy figyelmesen olvassátok át és mindenki gyorsan cselekedjen, mert kevés idő van az első versenyig. Fontos, hogy a regisztráció (versenyengedélyek leadása, díjfizetés) és a kedvezményes nevezések, nevezések lebonyolítása zökkenőmentesen menjenek!

Tájékoztató a magyar bajnoki versenysorozaton történő részvétellel kapcsolatban:

A Versenykiírás módosításra, aktualizálásra került a koronavírus helyzet miatt. A módosított Versenykiírást az Elnökség május 15-én elfogadta, az honlapunkon a Dokumentumtárban, a Versenyzői dokumentumok között megtalálható. A változtatásokat sárgával jelöltük.

 

Az első két pályaverseny Magyar Bajnoki forduló a tervezett 3 nap helyett 2 napos lesz. Így a versenynaptár a következők szerint alakul:

 

  1. Rip Curl Kupa: május 30-31., Balatonvilágos
  2. MSZA Kupa: június 13-14., Balatonvilágos
  3. Szpari Kupa: július 10-12., Balatonföldvár
  4. Szt. István Kupa, augusztus 20-21., Balatonvilágos

 

Az RS:X osztály versenyét a Rip Curl Kupáról egy későbbi versenyre (legkorábban a Szpari Kupára) halasztottuk.

 

A kedvezményes nevezési határidő: május 26. (kedd).

A szükséges feltételek:

  • aláírt, kitöltött versenyengedélykérő lap (18 év alatt szükséges a törvényes képviselői hozzájárulás doppingellenőrzéshez c. dokumentum is);
  • nevezési lap megküldése emailen vagy online;
  • a regisztrációs és nevezési díj befizetése.

A sportorvosi engedély bemutatása az első versenynapig elegendő, amennyiben a nevezés időpontjában még nem áll rendelkezésre. Kérjük, hogy ebben az esetben is juttassátok el majd a sportorvosi engedély igazolását a windsurf@hwa.hu címre.

A bajnoki sorozaton versenyformánként, vagy ha azon belül létezik, osztályonként legalább öt, kategóriánként legalább három szörf nevezése szükséges 2020. május 26-ig (kivéve a Sebességi és Wave versenyformában: 2020. június 30-ig) ahhoz, hogy az adott versenyforma, osztály vagy kategória ténylegesen meghirdetésre kerüljön. A bajnoki sorozaton ténylegesen résztvevő versenyformákat és osztályokat a Magyar Szörf Szövetség a határidőt követően a 3.1 pontban szereplő táblázat frissítéseként a lehető leghamarabb közzéteszi a www.hwa.hu weboldalon. Amennyiben nem indul az adott versenyforma vagy osztály, lehetőség van átnevezésre, vagy a nevezési díj visszaigénylésére.

Nevezés kizárólag előre történhet! Az első forduló előtt a versenyengedélykérő lap és a nevezési lap (online vagy emailes formában) történő beérkezésének, valamint a regisztrációs és nevezési díj befizetésének legkésőbbi időpontja: május 29. (péntek) 10 óra.